Just nu är det mycket som försiggår i mitt lilla liv! Jag är ju sen 10 månader tillbaka småföretagare tillsammans med två vänner. Vi har börjat med det vi gör vid sidan om våra vanliga arbeten, men nu när det börjat fungera som vi vill har vi valt att göra det stora klivet att flytta till en gemensam lokal! Skrämmande!!! Men absolut något positivt!

Vi får försöka spara på slantarna lite grann och har börjat leta efter möbler på loppisar och via vänner! Är det någon som har något tips om var vi kan få tag i lite stolar och bord så är det tacksamt! Problemet är bara hur vi ska få allt flyttat till kontoret sen. Men det löser sig! Förresten, är det någon som känner till en prisvärd flyttfirma? Våra kontorsgrannar tipsade om ”Rospiggen” som sysslar med företagsflytt i Stockholm, är det något någon känner till? Vi går gärna efter rekommendationer när det kommer till att köpa in tjänster, så säg gärna till om ni har något bra tips!

Här är en bild på kontorshotellet:

Man ser inte rummet härifrån, men det är längst fram till vänster där framme (det vita rummet utan gardiner). Så spännande!

Jag får uppdatera med bilder sen när vi är färdiginflyttade!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment