Var jag hittar inspiration

Ibland får jag frågan om var jag hittar inspiration till det jag bär eller tipsar andra om. Inspiration kan komma från vad som helst egentligen, men jag har ändå ett par säkra kort som jag återvänder till titt som tätt. Här får du dem serverade!

Youtube

Jag spenderar en massa tid på Youtube där jag söker efter fashion shows och trender.

Manga & Anime

Ända sen jag gick på högstadiet har jag varit ett stort fan av Manga, och senare också Anime. Om ni inte vet vad skillnaden är så är Manga självaste serietidning/bok-formatet och Anime självaste animeringsformatet. Sen finns det så klart andra skillnader också, men det är den största.

Det som är så bra med Manga & Anime för inspiration är att allt är så himla välgjort, in i minsta detalj, och att Japanskt mode på något vis är rätt vågat.

Ikeakatalogen

En möbelkatalog? Ja, men här tänker jag framförallt på inspiration som täcker färgval och matchningar. Där är Ikeas designers extremt duktiga, och därför hittar man rätt bra idéer i en Ikeakatalog även för kläder.

Second hand

Second hand-affärer är perfekt på det viset att man lär sig mer om äldre klädstilar, från exempelvis 40-60talet. Det är inte helt lätt att hitta bra plagg där jag bor, men i större städer är det mest en fråga om att lägga ner tiden på att åka runt!

Inspirationssidan kommer att uppdateras löpande så fort jag känner att jag har något mer att dela med mig utav