lilla jag har börjat yoga i stockholm

Det var ju riktigt länge sen jag tog mig tiden att skriva här på bloggen! Kanske för att det mest är de närmst sörjande som läser, haha 🙂

Intresset för mode har inte svalnat, men däremot har jag också fallit förälskad i… YOGA.

Om jag tar det från början:

Jag åkte på någon form av depression i början av covid. Jag vet inte om det hade med isoleringen att göra eller om jobbet i Stockholm tagit kraften ur mig. Men jag blev plötsligt likgiltig och oengagerad.

Jag läste på om olika sätt att försöka komma ur ”svackan” och många föreslog yoga och meditation.

Började med hemmaövningar… lätta sådana 🙂 Gillade det direkt från start, och efter några månader kan jag ärligt säga att jag kände mig frisk igen, p.g.a yogan. Eller iaf p.g.a avstressningen som yogan hjälpte mig med.

Nu när jag är vaccinerad har jag bestämt mig för att testa på yoga i Stockholm också, alltså inte bara hemifrån, utan på en riktig studio. Studion heter YogaMana och verkar vara sådär lagom liten/stor. En på jobbet rekommenderade deras pass, lärare och varietet.

Ska bli riktigt spännande. Vem kunde tänka sig att jag skulle bli en riktig yogis!? 🙂 Om det är något vi lärt oss senaste året är det att hälsan går inte ta för givet, så jag är riktigt tacksam för att yogan hittade mig.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment